BloomArt Academy are un nou membru în echipa cu o pasiune contagioasă pentru street dance!

BloomArt Academy are un nou membru în echipa cu o pasiune contagioasă pentru street dance!

Suntem încântați să anunțăm că BloomArt Academy are un nou membru în echipa noastră de instructori pasionați! Începând cu aprilie 2024, Virgil „ICE” Lacatuși s-a alăturat echipei BloomArt, aducând cu el o experiență vastă și o pasiune contagioasă pentru street dance.

ICE este o figură cunoscută în comunitatea street dance din România, cu o carieră care a început în 2006. De-a lungul anilor, a făcut parte din trupe renumite precum Rock-on Crew și Jackpot Crew, participând la numeroase competiții și evenimente. Palmaresul său impresionant include premii la competiții precum „Cupa Liceelor la Street Dance”, „Street Nation”, „Brasov Battle of Styles” și multe altele.

Virgil este specializat în freestyle și este pasionat să împărtășească cunoștințele sale cu dansatorii de toate nivelurile. La BloomArt Academy, ICE preda toate cursurile de street dance pentru adulți și copii, indiferent de nivelul de experiență.

Il puteti cunoaste pe ICE și descoperi energia și creativitatea sa debordante în cadrul cursurilor noastre de street dance pentru adulti sau copii!