Street dance pentru un prichindel
armonios dezvoltat

Animat si energic, street dance reuneste mai multe stiluri de dans urban care s-au nascut pe strazi si in cluburi, departe de salile de dans traditionale. Are radacini in cultura afro-americana si latino-americana si a inceput sa prinda contur in anii ’70. Ce il face diferit de dansurile formale, cum ar fi baletul sau dansul sportiv, este faptul ca pune accent pe improvizatie si interactiunea cu publicul si ca este mai putin limitat de reguli sau tehnici stricte. De aceea street dance este intr-o permanenta evolutie si adaptare, dezvoltand numeroase stiluri si sub-stiluri de-a lungul anilor, cum ar fi locking, popping, breaking, sau hip-hop.

La cursurile de street dance pentru copii BloomArt, cei mici vor experimenta bucuria dansului intr-un mediu distractiv si captivant, unde vor invata tehnici de baza, coregrafii pline de energie si vor dezvolta abilitati de coordonare si flexibilitate. Datorita specificului acestui stil de dans, prichindeii vor capata incredere in sine, isi vor dezvolta ritmul si creativitatea si vor invata sa lucreze in echipa.  Iar pentru ca grupele de street dance copii sunt create pe categorii de varsta si de nivel, cei mici se vor simti mereu confortabil in sala si isi pot crea prieteni noi.

Ca sa-ti fie usor atat tie cat si copilului tau sa ajungeti la lectiile de street dance de oriunde v-ati afla, toate cursurile de street dance copii au loc in sala noastra din Tabacarilor 14, in zona centrala a Bucurestiului.

O imagine din sala de dans a unei formatii de dans modern copii, in timpul prezentarii coregrafiei de dans modern in formatie.

Ce trebuie sa stii despre
cursurile de street dance pentru copii

2 sali de dans profesionale, dotate cu parchet de competitie, oglinzi, echipamente de fitness, zona de lounge si vestiare.

Antrenorii nostri sunt acreditati de Federatia Romana de Dans Sportiv si sunt sportivi de talie nationala.

Deschidem constant noi grupe de street dance pentru copii pe categorii de varsta si nivel incepator sau avansat.

In functie de programul prichindelului tau, poti opta pentru un abonament cu 4 sau 8 sedinte pe luna.

Tarife adaptate abonamentului ales: 200 RON/ 4 sedinte pe luna, sau 280 RON/ 8 sedinte pe luna.

Lectiile de dans modern se desfasoara seara si in week-end, pentru ca tu si piciul tau sa puteti ajunge la sala fara griji.

Intrebari frecvente

Unde se tin cursurile de street dance pentru copii?

La sediul BloomArt Academy din strada Tabacarilor 14, etaj 2, sector 4, Bucuresti.

Care este programul lectiilor de street dance?

Te rugam sa consulti programul pe pagina de orar.

Care este pretul abonamentelor?

Te rugam sa consulti pretul actualizat al abonamentelor pentru street dance copii pe pagina de tarife.

Copilul meu nu are nicio experienta in dans. Il pot aduce la sala?

Desigur! O parte dintre grupele de street dance pentru copii sunt concepute special pentru un nivel incepator.

Intalneste instructorul de street dance
pentru copii

Florin Virgiliu Lacatusi

Florin sau ICE, cum il stiu cei din comunitatea Street Dance -ului din Romania, s-a nascut pe data de 25.07.1990 in Bucuresti si cariera sa in dans a luat nastere in anul 2006. A inceput sa-si arate pasiunea pentru dans inca din copilarie, cand asculta muzica lui Michael Jackson, Backstreet Boys si trupa Simplu si incerca sa le imite miscarile din videoclipurile muzicale. Mai tarziu, la varsta de 16 ani, a inceput prima data sa mearga la cursuri de Street Dans la scoala Rock-on, unde profesorul era Tazman, unul din fondatorii si componentii fostei trupe Simplu.
ICE a fost activ in doua trupe de Street Dance: Rock-on Crew, intre 2007 si 2009, si Jackpot Crew, intre 2009 si 2013, trupe cu care a avut numeroase concursuri cu rezultate pe podium si proiecte pentru diverse spectacole sau evenimente corporative. In prezent se concentreaza pe cariera sa de dansator de Freestyle si are calendarul ocupat cu viitoare evenimente unde va participa ca si concurent sau va juriza.

PALMARES NATIONAL:

2011 - locul 2 categoria 1vs1 Popping, in cadrul evenimentului ``Cupa Liceelor la Street Dance``

2013 - locul 1 categoria 1vs1 Krump, ``Street Nation #3``, Brasov

2014 - locul 2 categoria 2vs2 All Styles Random, ``Brasov Battle of Styles Earn Your Stripes``

2015 - locul 1 categoria 1vs1 Exhibition Battle All Styles, in cadrul taberei de Street Dance ``Reborn Dance Camp``

2022 - locul 2 categoria 1vs1 Open Styles, ``Battle of the Month`` by Challenge Arts, București

2023 - locul 1 categoria 1vs1 Open Styles, ``Beat the Music Brashow``, Brasov

2023 - locul 1 categoria liga 1 avansat Urban - Streetdance, ``All Styles International Dance Contest``, București.

Ce cred cursantii nostri

Am 14 ani, iar de la 10 ani, practic dansul sportiv de performanta. Antrenorii mei, Alina si Catalin Otelea sunt unici, devotati, sufletisti. Datorita lor ma simt puternica si increzatoare atunci cand dansez, si in acelasi timp disciplinata si responsabila. Sunt cei mai buni antrenori pe care i-am intalnit, si vreau sa le multumesc pentru incurajarea si increderea pe care mi-au aratat-o, pentru ca datorita lor dansul sportiv face parte din viata mea. Va iubesc din tot sufletul meu!

Rihanna Ganea

Sportiv - dans sportiv de performanta

Antrenorii sunt minunati, se implica trup si suflet pentru fiecare copil, au reusit sa creeze din acest colectiv o adevarata familie ceea ce face ca atmosfera din sala sa fie una speciala. Sunt mandra ca i-am cunoscut si ca sunt antrenorii mei!

Giulia Craciun

Sportiv - dans sportiv de performanta

Fetita mea de 14 ani face dans sportiv de performanta de 4 ani cu doi antrenori profesionisti, Alina si Catalin Otelea. Ei sunt devotati copiilor si arata o mare dragoste fata de dansul sportiv, pe care le-o transmit si copiilor. Cursanti preiau energia, bucuria, motivatia de a face dans, si sunt ajutati sa isi creasca stima de sine. Alina si Catalin sunt antrenori deosebiti, pe care sunt mandra ca i-am cunoscut si care imi doresc sa-mi antreneze fetita multi ani de acum incolo. Ii consideram pe amandoi parte din familia noastra!

Florentina Ganea

Parinte sportiv - dans sportiv de performanta

Galerie foto-video

In sala copilul tau este intr-o mare familie. Invata sa danseze intr-un mediu distractiv, relaxant, si primitor. Arunca un ochi pe pozele si videoclipurile din galerie ca sa-ti faci o impresie.

Inscrie-l la cursurile de street dance pentru copii

Inscrie-l acum la cursurile de street dance pentru copii de la locatia noastra din Bucuresti, sector 4, pentru a-l dezvolta intr-un mod echilibrat si armonios!