Intrebari frecvente

Intrebari generale

Unde pot vedea orarul cursurilor?

Orar.

Care este pretul cursurilor de dans?

Pretul cursurilor noastre poate fi vizualizat in pagina de tarife.

Programul nu imi permite sa ajung la toate sesiunile de curs. Ce solutii am?

Daca programul tau sau al copilului tau nu permite participarea la toate sesiunile de curs, poti opta fie pentru un abonament de 4 sedinte pe luna sau pentru ore particulare de dans cu unul dintre antrenorii nostrii, cu care poti stabili un program adecvat orarului tau.

Ce nivel trebuie sa am pentru a ne putea inscrie la cursurile de dans BloomArt?

Te poti alatura cursurilor de dans BloomArt indiferent de nivelul tau! Majoritatea cursurilor noastre sunt cursuri de initiere sau de nivel mediu.

Daca practici dans sportiv de performanta si esti in cautarea unui nou club de dans, antrenorii BloomArt Academy conduc antrenamente pentru grupe de performanta copii si adulti. Contacteaza-ne pentru a discuta pe larg posibilitatea de inscriere la o grupa de performanta dans sportiv.

Din pacate, BloomArt Academy nu ofera momentan o grupa de performanta pentru street dance adulti sau copii.

Cursuri copii

Care este varsta minima de la care copilul meu poate incepe cursuri de dans?

In general, iti recomandam sa inscrii copilul la cursuri de dans in jurul varstei de 4 – 5 ani, intrucat la acea varsta va dezvolta echilibrul, memoria si capacitatea de concentrare la un nivel necesar pentru a invata tehnica de dans si pentru a-si aminti figuri si coregrafii complexe.

Fiecare copil este unic, insa, asa ca daca cel(cea) mic(a) are un interes deosebit fata de dans si este precoce in dezvoltarea aptitudinilor de mai sus, contacteaza-ne si vom discuta cu drag posibilitatea inscrierii la cursuri la o varsta mai mica.

Ce cursuri de dans pentru copii ofera BloomArt Academy?

Oferta actuala poate fi vizualizata pe pagina noastra de cursuri de dans pentru copii.

Care este orarul cursurilor pentru copii

Orarul poate fi vizualizat pe pagina de cursuri de dans pentru copii.

Exista un spatiu unde pot astepta in timpul orelor de dans ale copilului meu?

Sigur ca da! Locatia noastra include o anticamera cu scaune si banchete, precum si un balcon spatios, pe care le poti folosi pentru a astepta pana la finalul cursului.

Dansul mirilor

De cate sesiuni am nevoie pentru a invata dansul mirilor?

Pe scurt, depinde! Numarul de sesiuni de care vei avea nevoie depinde de coregrafia si stilul de dans ales, de cat de repede inveti si cat de perfectionist(a) esti.

Din experienta noastra, majoritatea celor care lucreaza cu echipa BloomArt invata o coregrafie de dificultate medie si o pot dansa cu usurinta pe muzica in 5 – 10 sedinte. Acesta este si motivul pentru care pachetele noastre pentru dansul mirilor contin 5, respectiv 10 sedinte.

In cazul in care iti doresti sa combini multiple coregrafii, stiluri muzicale, sa dansezi pentru 5+ minute, sau sa incluzi in coregrafia ta figuri complexe, cel mai probabil vei avea nevoie de mai mult de 10 sedinte pentru a pune la punct dansul pentru nunta ta.

La BloomArt Academy iti oferim si posibilitatea sa rezervi sedinte individuale in plus fata de cele incluse in pachetele standard, pentru a te ajuta sa obtii rezultatul dorit.

De asemenea, daca consideri ca vei avea nevoide de un numar considerabil mai mare decat cel inclus in pachetele standard, contacteaza-ne si putem discuta un program si un tarif personalizat.

Cu cat timp inaintea nuntii ar trebui sa incep pregatirea dansului mirilor?

Pentru a fi siguri ca dansul va reprezinta, va pune in evidenta, si este pus la punct pana la ultimul detaliu, va recomandam ca in general, sa incepeti sesiunile pentru dansulmirilor cu 2-3 luni inaintea nuntii.

Veti avea astfel timp suficient sa invatati coregrafia si suficient timp de repetare in cazul in care aveti nevoie de mai mult timp sa va simtiti in largul vostru pe ring. 

Nunta mea este foarte curand si m-am hotarat tocmai acum ca vreau dansul mirilor. Ce optiuni am?

In primul rand, nu te impacienta!

Suntem constienti ca nunta este unul dintre cele mai importante momente din viata ta si ca in mod natural, iti doresti ca totul sa iasa perfect.

Cu toate ca nu iti recomandam sa inveti dansul mirilor cu o saptamana sau cateva zile inainte de nunta ta, echipa noastra are experienta pentru a te ajuta pe tine si pe viitorul (viitoarea) ta sot(ie) sa straluciti pe ringul de dans chiar si in situatia in care aveti la dispozitie doar cateva zile pana la marele eveniment.

In acest context te poti astepta sesiuni de antrenament mai desi si mai intense, insa nu este imposibil! Contacteaza-ne pentru a putea discuta planurile tale in detaliu.