Despre noi

Istoria BloomArt Academy

Istoria noastra a inceput la finalul anului 2021, cand fondatorii BloomArt, Alina si Catalin Otelea, si-au dorit sa creeze mai mult decat un studio de dans: un spatiu prietenos, familiar, in care fiecare dintre noi, mic sau mare, talentat sau posesor de doua picioare stangi, sa se simta ca acasa si sa-si poata explora latura creativa, coordonarea corporala si muzicalitatea.

La BloomArt, credem ca dansul este pentru noi toti, indiferent de cat de experimentati suntem, sau de varsta pe care o avem!

Antrenorii BloomArt Academy

Alina Otelea

Alina numeste sala de dans a doua casa inca din copilarie, atunci cand a inceput sa practice dansul sportiv. Dupa o cariera de performanta de nivel inalt, Alina le impartaseste entuziasmul ei fata de dans atat adultilor in cautare de recreatie, cat si sportivilor de performanta. Cand nu este in sala, Alina prefera sa se plimbe in natura, sa joace board games, sa faca echitatie, sau sa se joace cu cele doua pisici, o ‘tomberoneza regala’ si un British Shorthair.

[tt_items_list][tt_item type=”info” value=”Multipla finalista a Campionatului National de Dans Sportiv sectiunile latino, standard si 10 dansuri, la categoriile Juniori II, Youth, Under 21 si Adulti (2011, 2012, 2013, 2014, 2016, 2019)”]PALMARES NATIONAL[/tt_item][tt_item type=”info” value=”Finalista si medaliata la multiple competitii internationale din circuitul WDSF 2012-2020 – Ranking mondial youth, locul 24″]PALMARES INTERNATIONAL[/tt_item][tt_item type=”info” value=”Instructor certificat Federatia Romana de Dans Sportiv – Licentiata a Facultatii de Psihologie Universitatea Bucuresti, specializare Psihopedagogie – Cursuri psihologie sportiva.”]PREGATIRE DE SPECIALITATE[/tt_item][/tt_items_list]
Portret al Alinei Otelea, antrenor si fondator BloomArt Academy, profesor de dansul mirilor si dans adulti in Bucuresti

Catalin Otelea

Catalin a avut de mic o energie debordanta, pe care si-a investit-o in practicarea mai multor sporturi la nivel inalt, printre care salsa si dans sportiv. Il atrag sporturile si aventura in natura, fiind mandru ca a reusit sa mearga pe bicicleta pana la Constanta si ca a facut cliff jumping in Malta. Cand nu e in natura sau in sala, Cata nu zice nu unei sesiuni de gaming, unui stand-up comedy show bun, sau unei lecturi despre stiinta si tehnologie.

[tt_items_list][tt_item type=”info” value=”Argint, respectiv Bronz la Campionatul National de Dans Sportiv, sectiunile 10 Dansuri Adulti si Latino Under21, 2018 – Multiplu finalist Campionatul National de Dans Sportiv sectiunea 10 dansuri Youth and Adulti (2016, 2017).”]PALMARES NATIONAL DANS SPORTIV[/tt_item][tt_item type=”info” value=”Finalist si medaliat la multiple competitii internationale din circuitul WDSF 2012-2020.”]PALMARES INTERNATIONAL DANS SPORTIV[/tt_item][tt_item type=”info” value=”Campion european salsa, sectiunea Latino Show Solo Male – Vicecampion mondial salsa, sectiunea Latino Show Solo Male.”]PALMARES INTERNATIONAL SALSA[/tt_item][tt_item type=”info” value=”Antrenor certificat Federatia Romana de Dans Sportiv – Licentiat al Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București, Facultatea de Educatie Fizica si Sport – diplome de preparator fizic si personal trainer.”]PREGATIRE DE SPECIALITATE[/tt_item][/tt_items_list]
Un portret al lui Catalin Otelea, fondator si antrenor BloomArt Academy, si profesor de dansul mirilor si dans adulti Bucuresti.

Giulia Craciun

Giulia practica dansul sportiv de performanta de la doar 3 ani! In cariera sa competitiva, a participat la numeroase competitii nationale si internationale din circuitul WDSF. Din 2018, Giulia este si profesor de dans sportiv, dans modern si dans de formatii. Cand nu este in sala, Giulia isi imparte timpul intre cea de-a doua mare pasiune,  machiajul profesionist, si plimbarile in natura, unde este mereu in cautare de locuri putin vizitate pe care sa le observe in cel mai mic detaliu si sa le fotografieze. Funny detail: pe cat iubeste plimbarile in natura, pe atat ii displace nisipul de pe plaja, desi este originara din Constanta! 🙂

[tt_items_list][tt_item type=”info” value=”Semifinalista Campionatul National de Dans Sportiv, Youth, sectiunea 10 Dansuri (2019) – finalista a numeroase competitii interne din circuitul FDRS, la categoriile 10 Dansuri si Latino, Youth.”]PALMARES NATIONAL[/tt_item][tt_item type=”info” value=”Semifinalista WDSF Dance Masters, Latin Youth (2022)”]PALMARES INTERNATIONAL[/tt_item][/tt_items_list]
Portret al Giuliei Craciun, sportiv de performanta dans sportiv si antrenor BloomArt Academy al cursurilor de dans copii in Bucuresti, sectiunile dans modern copii si dans sportiv copii

Ce cred cursantii nostri

Am inceput cursurile de dans acum un an de zile impreuna cu sotul si un grup de prieteni. Dupa primele luni am observat imbunatatiri majore, asa ca am optat si pentru un pachet de lectii private, intrucat urma un eveniment important in viata noastra, casatoria. Catalin, profesorul nostru, ne-a ajutat sa descoperim nu numai placerea de a dansa, ci si sa fim mai dezinvolti. De asemenea, i-am raspuns provocarii de a dansa tango in locul clasicului vals al mirilor. In final, totul a iesit perfect, am trait cele mai frumoase momente din viata noastra!

Calinic si Madalina Neg Cursanti - dansul mirilor

Am inceput cursurile de dans acum un an de zile impreuna cu sotul si un grup de prieteni. Initial, ne-am dorit sa deprindem noi abilitati, astfel incat sa ne putem adapta si distra la orice tip de petrecere sau eveniment. In final, dupa un an de zile, pot spune ca orele de dans reprezinta o adevarata oaza de relaxare, amuzament si buna dispozitie, in cadrul carora am cunoscut un profesor dedicat, rabdator si foarte bine pregatit, care iti induce placerea de a dansa si a invata.

Calinic si Madalina Neg Cursanti - dans de societate adulti

Am 14 ani, iar de la 10 ani, practic dansul sportiv de performanta. Antrenorii mei, Alina si Catalin Otelea sunt unici, devotati, sufletisti. Datorita lor ma simt puternica si increzatoare atunci cand dansez, si in acelasi timp disciplinata si responsabila. Sunt cei mai buni antrenori pe care i-am intalnit, si vreau sa le multumesc pentru incurajarea si increderea pe care mi-au aratat-o, pentru ca datorita lor dansul sportiv face parte din viata mea. Va iubesc din tot sufletul meu!

Rihanna Ganea Sportiv - dans sportiv de performanta