Cursuri dans sportiv copii
Bucuresti

Dans sportiv pentru un prichindel
armonios dezvoltat

Dansul sportiv nu inceteaza sa ne incante cu eleganta si frumusetea sa, fie ca ne uitam la competitii televizate sau la show-uri TV. Dansul sportiv, sau ballroom dancing, asa cum mai este cunoscut, este practicat ca sport competitiv de mai bine de 70 de ani, dar in ultimele decade a devenit un adevarat fenomen de masa la nivel mondial. Cu nu mai putin de 10 dansuri separate in doua sectiuni – dansurile standard (vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quick step) si dansurile latino americane (samba, cha cha cha, rumba, passo doble, jive) si radacini istorice atat in Europa, cat si in Americi, – dansul sportiv imbina cu succes eleganta de salon cu vitalitatea ritmurilor etnice.

La cursurile de dans sportiv pentru copii, puiul tau isi dezvolta nu numai corpul si mintea intr-un mod armonios, dar si cunoasterea unui stil de dans pe care il va exersa la orice petrecere sau eveniment de-a lungul intregii vieti. Si daca prinde gustul dansului sportiv si vrea sa-l practice ca sport, BloomArt Academy este locul perfect si pentru a continua. Antrenorii BloomArt sunt sportivi de talie nationala si antrenori de performanta, iar studio-ul ofera o experienta de antrenament completa, fiind dotat cu parchet de concurs, oglinzi, echipamente de fitness, vestiare si zona de lounge.

Ca sa-ti fie usor atat tie cat si copilului tau sa ajungeti la lectiile de dans sportiv de oriunde v-ati afla, toate cursurile pentru copii au loc in sala noastra din Tabacarilor 14, in zona centrala a Bucurestiului.

Ce trebuie sa stii despre cursurile
de dans sportiv pentru copii

2 sali de dans profesionale, dotate cu parchet de competitie, oglinzi, echipamente de fitness, zona de lounge si vestiare.

Antrenorii nostri sunt acreditati de Federatia Romana de Dans Sportiv si sunt sportivi de talie nationala.

Deschidem constant noi grupe de dans sportiv pentru copii de nivel incepator si avansat.

In functie de programul prichindelului tau, poti opta pentru un abonament de dans sportiv cu 4 sau 8 sedinte pe luna.

Tarife adaptate abonamentului ales: 200 RON/ 4 sedinte pe luna, sau 280 RON/ 8 sedinte pe luna.

Lectiile de dans sportiv se desfasoara seara si in week-end, pentru ca tu si piciul tau sa puteti ajunge la sala fara griji.

Intrebari frecvente

Unde se tin cursurile de dans sportiv pentru copii?

La sediul BloomArt Academy din strada Tabacarilor 14, etaj 2, sector 4, Bucuresti.

Care este programul grupelor de dans sportiv?

Te rugam sa consulti programul pe pagina de orar.

Care este pretul abonamentelor de dans sportiv?

Te rugam sa consulti pretul actualizat al abonamentelor pentru dans sportiv pentru copii pe pagina de tarife.

Copilul meu nu are nicio experienta in dans. Il pot aduce la sala?

Desigur! Concepem o parte dintre grupele noastre de dans sportiv pentru copii special pentru un nivel incepator.

Intalneste instructorul de dans sportiv
pentru copii

Giulia Craciun

Giulia practica dansul sportiv de performanta de la doar 3 ani! In cariera sa competitiva, a participat la numeroase competitii nationale si internationale din circuitul WDSF. Din 2018, Giulia este si profesor de dans sportiv, dans modern si dans de formatii. Cand nu este in sala, Giulia isi imparte timpul intre cea de-a doua mare pasiune,  machiajul profesionist, si plimbarile in natura, unde este mereu in cautare de locuri putin vizitate pe care sa le observe in cel mai mic detaliu si sa le fotografieze. Funny detail: pe cat iubeste plimbarile in natura, pe atat ii displace nisipul de pe plaja, desi este originara din Constanta! 🙂

PALMARES NATIONAL:

Locul 4 la Campionatul National de Dans Sportiv, sectiunea 10 Dansuri, 2023.

Semifinalista la Campionatul National de Dans Sportiv, Sectiunea 10 Dansuri, 2019.

PALMARES INTERNATIONAL:

Participare la numeroase competitii internationale din circuitul World Dance Sport Federation

Semifinalista la World Dance Sport Federation Open Youth Dance Masters Bucuresti, 2022.

Portret al Giuliei Craciun, sportiv de performanta dans sportiv si antrenor BloomArt Academy al cursurilor de dans copii in Bucuresti, sectiunile dans modern copii si dans sportiv copii

Ce cred cursantii nostri

Am 14 ani, iar de la 10 ani, practic dansul sportiv de performanta. Antrenorii mei, Alina si Catalin Otelea sunt unici, devotati, sufletisti. Datorita lor ma simt puternica si increzatoare atunci cand dansez, si in acelasi timp disciplinata si responsabila. Sunt cei mai buni antrenori pe care i-am intalnit, si vreau sa le multumesc pentru incurajarea si increderea pe care mi-au aratat-o, pentru ca datorita lor dansul sportiv face parte din viata mea. Va iubesc din tot sufletul meu!

Rihanna Ganea

Sportiv - dans sportiv de performanta

Antrenorii sunt minunati, se implica trup si suflet pentru fiecare copil, au reusit sa creeze din acest colectiv o adevarata familie ceea ce face ca atmosfera din sala sa fie una speciala. Sunt mandra ca i-am cunoscut si ca sunt antrenorii mei!

Giulia Craciun

Sportiv - dans sportiv de performanta

Fetita mea de 14 ani face dans sportiv de performanta de 4 ani cu doi antrenori profesionisti, Alina si Catalin Otelea. Ei sunt devotati copiilor si arata o mare dragoste fata de dansul sportiv, pe care le-o transmit si copiilor. Cursanti preiau energia, bucuria, motivatia de a face dans, si sunt ajutati sa isi creasca stima de sine. Alina si Catalin sunt antrenori deosebiti, pe care sunt mandra ca i-am cunoscut si care imi doresc sa-mi antreneze fetita multi ani de acum incolo. Ii consideram pe amandoi parte din familia noastra!

Florentina Ganea

Parinte sportiv - dans sportiv de performanta

Galerie foto-video

In sala copilul tau este intr-o mare familie. Invata sa danseze intr-un mediu distractiv, relaxant, si primitor. Arunca un ochi pe pozele si videoclipurile din galerie ca sa-ti faci o impresie.

Inscrie-l la cursurile de dans sportiv pentru copii

Inscrie-l acum la cursurile
de dans sportiv pentru copii de la locatia noastra din Bucuresti, sector 4, pentru a-l dezvolta intr-un mod echilibrat si armonios!