Cursuri Dans Sportiv Copii

Cursuri Dans Sportiv Copii

Dans sportiv pentru un pusti armonios dezvoltat

Dansul sportiv nu inceteaza sa ne incante cu eleganta si frumusetea sa fie ca ne uitam la competitii televizate sau la show-uri tv. Dansul sportiv, sau ballroom dancing, asa cum mai este cunoscut, este practicat ca sport competitiv de mai bine de 70 de ani, dar in ultimele decade a devenit un adevarat fenomen de masa la nivel mondial. Cu nu mai putin de 10 dansuri separate in doua sectiuni – dansurile standard (vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quick step) si dansurile latino americane (samba, cha cha cha, rumba, passo doble, jive) si radacini istorice atat in Europa, cat si in Americi, – dansul sportiv imbina cu succes eleganta de salon cu vitalitatea ritmurilor etnice.

La cursurile de dans sportiv BloomArt pustiul tau isi dezvolta nu numai corpul si mintea intr-un mod armonios, dar si cunoasterea unui stil de dans pe care il va exersa la orice petrecere sau eveniment de-a lungul intregii vieti. Si daca prinde gustul dansului sportiv si vrea sa-l practice ca sport, BloomArt Academy este locul perfect si pentru asta! Antrenorii BloomArt sunt sportivi de talie nationala si antrenori de performanta, iar salile ofera o experienta de antrenament completa, fiind dotata cu parchet de concurs, oglinzi, echipamente de fitness, vestiare si zona de lounge.

Ce trebuie sa stii despre cursurile
de dans sportiv BloomArt

2 sali de dans profesionale, dotate cu parchet de competitie, oglinzi, echipamente de fitness, zona de lounge si vestiare.

Antrenorii nostri sunt acreditati de Federatia Romana de Dans Sportiv si sunt sportivi de talie nationala.

Oferim 2 grupe de dans sportiv pentru copii de nivel incepator: 8-11 ani si 12-14 ani.

In functie de programul prichindelului tau, poti opta pentru un abonament cu 4 sau 8 sedinte pe luna.

In functie de programul prichindelului tau, poti opta pentru un abonament cu 4 sau 8 sedinte pe luna.

Lectiile de dans sportiv se desfasoara seara si in week-end, pentru ca tu si piciul tau sa puteti ajunge la sala fara griji.

Instructor

Giulia Craciun

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

 • dans modern, dans sportiv, dansuri populare
 • 4 ani
 • Ianuarie 2023
f

Intrebari frecvente

Unde se tin cursurile de dans sportiv pentru copii?

La sediul BloomArt Academy din strada Tabacarilor 14, etaj 2, sector 4, Bucuresti.

Care este programul cursurilor?

Event Hours(1)

 • Monday

  10.00 - 11.00

  test
  test

Care este pretul abonamentelor?

Te rugam sa consulti pretul actualizat al abonamentelor pentru dans sportiv copii pe pagina de tarife.

Pustiul meu nu are nicio experienta in dans. Il pot aduce la sala?

Desigur! Grupele de dans sportiv pentru copii sunt concepute special pentru un nivel incepator.

Event Hours(1)

 • Monday

  10.00 - 11.00

  test
  test

Galerie foto-video

Ce cred cursantii nostrii

Am 14 ani, iar de la 10 ani, practic dansul sportiv de performanta. Antrenorii mei, Alina si Catalin Otelea sunt unici, devotati, sufletisti. Datorita lor ma simt puternica si increzatoare atunci cand dansez, si in acelasi timp disciplinata si responsabila. Sunt cei mai buni antrenori pe care i-am intalnit, si vreau sa le multumesc pentru incurajarea si increderea pe care mi-au aratat-o, pentru ca datorita lor dansul sportiv face parte din viata mea. Va iubesc din tot sufletul meu!

Rihanna Ganea

Sportiv - dans sportiv de performanta

Antrenorii sunt minunati, se implica trup si suflet pentru fiecare copil, au reusit sa creeze din acest colectiv o adevarata familie ceea ce face ca atmosfera din sala sa fie una speciala. Sunt mandra ca i-am cunoscut si ca sunt antrenorii mei!

Giulia Craciun

Sportiv - dans sportiv de performanta

Fetita mea de 14 ani face dans sportiv de performanta de 4 ani cu doi antrenori profesionisti, Alina si Catalin Otelea. Ei sunt devotati copiilor si arata o mare dragoste fata de dansul sportiv, pe care le-o transmit si copiilor. Cursanti preiau energia, bucuria, motivatia de a face dans, si sunt ajutati sa isi creasca stima de sine. Alina si Catalin sunt antrenori deosebiti, pe care sunt mandra ca i-am cunoscut si care imi doresc sa-mi antreneze fetita multi ani de acum incolo. Ii consideram pe amandoi parte din familia noastra!

Florentina Ganea

Parinte sportiv - dans sportiv de performanta

Inscrieri cursuri de dans
sportiv copii